CranioSacraal therapie

 

Afspraak zonder verwijzing

U kunt altijd terecht zonder verwijzing, een verwijsbriefje is dus niet meer nodig. Wel waardeer ik een goede relatie met mogelijke andere behandelaars, onderling contact kan hier zeker mee helpen.

Aangesloten bij de RCN

Het Register CraniosacraalTherapie Nederland is het Nederlandse register voor therapeuten. Kwaliteit moet hoog in het vaandel staan en aan inschrijving in het register zijn dan ook kwaliteitseisen en nascholing verbonden.  U kunt hier meer over lezen op de website van het RCN: register-rcn.nl

Wat is craniosacraal therapie?

 

Craniosacraal therapie helpt ons bindweefsel

Ons hele lichaam kan goed functioneren, dankzij de elasticiteit van bindweefsel. Door fysieke of psychische problemen kan de elasticiteit van dat bindweefsel aangetast worden. Craniosacraal therapie behandelt het bindweefsel, dat zo belangrijk voor ons is. Lichamelijke klachten als hoofdpijn, rugpijn, nek- en schouderklachten of bewegingsbeperkingen kunnen succesvol worden behandeld. Maar de therapie helpt ook bij minder voor de hand liggende klachten zoals slaapstoornissen, stress, lusteloosheid, vermoeidheid, hyperactiviteit of dyslexie.

 

Craniosacraal therapie bestaat uit zachte aanraking

De behandeling bestaat uit zachte manuele technieken, die ons bindweefsel ontspannen. Zo kunnen onze organen, spieren, het ruggenmerg of hersenvliezen heilzaam worden behandeld. Ook onze ademhaling, bloedsomloop, ons bewegingssysteem en het zenuwstelsel hebben baat bij de therapie en gaan beter functioneren. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt zo gestimuleerd. Craniosacraal therapie is geschikt voor volwassenen, kinderen en zuigelingen.

 

 

 

Maandag-Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.00 - 17.00

Op aanvraag

 Gesloten

Roeltjesweg 16

1217TD Hilversum

 

Telefoon: 035-6231890

 

Openingstijden

Peter de Bakker

Stel een vraag